BURSA / NİLÜFER - Nilüfer Belediyesi Bursa Rotary İlkokulu

Nis

İlimizde yapılan müsabakalarda birinci olan Tenis takımımız, 26-30 Nisan tarihleri arasında Kocaeli ilinde yapılacak Tenis Minikler A Erkek Grup Müsabakaları`nda ilimizi temsil edecek. Öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılar diliyoruz.

Nis

Okçuluk ve Taekwondo dalında Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu turnuvalarda öğrencilerimiz şampiyon oldu. Klasik Yay Okçuluk branşında Alperen KÖSE ve Taekwondo`da Aybüke Asya BALTA müsabakalarını kazanarak kürsünün üst basamağında yer aldılar. Okulumuzda yapılan törende öğrencilerimize madalyaları Okul Müdürümüz Salih AKSU tarafından taktim edilmiştir. Öğrencilerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Nis

Büyükşehir Okul Spor Etkinlikleri (BOSE) kapsamında düzenlenen Futbol Turnuvası`nda okul takımımız şampiyon oldu. Grup maçlarının ardından düzenlenen yarı final ve final maçlarını hiç gol yemeden kazanan futbol takımımız kupaya uzandı.

Mrt

Psikolojik Danışma ve Rehberlik Servisimiz tarafından yürütülen sınıf rehberlik çalışmalarımız kapsamında “Bireysel Farklılıklar” konulu etkinlikler;  2 ve 4. sınıf öğrencilerimize yönelik olarak 11-15 Mart tarihleri arasında gerçekleştirildi.

Mrt

2023-2024 YILI BURSA İLİ TENİS MÜSABAKALARINDA ERKEK TAKIMIMIZ BİRİNCİ OLDU.

Mrt

İstiklal Marşı`mızın kabulünün 103. Yılı "Türk`ün Özü, Akif`in Sözü" teması ile okulumuzda kutlandı.

Mrt

Okulumuz 2/E Sınıfı ile Özel Eğitim Sınıfı öğretmen ve öğrencilerimiz Nilüfer Alaattinbey Özel Eğitim Meslek Okuluna gezi düzenledi. Sportif etkinlikler, yarışmalar ve atölye çalışmalarına katılan öğrencilerimiz unutamayacakları güzel bir gün yaşadılar. Göstermiş oldukları ilgi, misafirperverlik ve emeklerinden dolayı Alaattinbey Özel Eğitim Meslek Okulu idareci, öğretmen, çalışanları ve sevgili öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

"Dilimizin Zenginlikleri" Projesi Şubat Ayı  Etkinliklerimiz: Atasözleri ve Deyimlerimiz

Şbt

EMİR ALİ MANŞETLERDE!

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ

Haz

NİLÜFER BELEDİYESİNİN "BOYUN KADAR KİTAP OKU" PROJESİNDE OKUL OLARAK DERECEYE GİRMDİK.tÜM ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERİMİZİ TEBRİK EDERİZ.