BURSA / NİLÜFER - Nilüfer Belediyesi Bursa Rotary İlkokulu

Nilüfer Belediyesi Bursa Rotary İlkokulu

Altınşehir Mah. 233. Sk. No1 NİLÜFER / BURSA
Vizyon
Eğitim ve öğretim hizmetlerini çağdaş ölçütler doğrultusunda yürüten, sürekli gelişen, nitelikli ve önder bir kurum olmaktır.
Misyon
Öğrencilerimizin; klasik eğitim öğretim kavramlarının dışında, öğrencinin araştırma ve öğrenme sorumluluğunu aldığı, kayıtlı ve zenginleştirilmiş öğrenme ortamlarına sahip, temel evrensel değerlerin önemsendiği, sanat ve spor etkinliklerinin eğitimin ayrılmaz bir parçası haline geldiği, bireyin biricikliğini önemseyen ve koruyan eğitim kurumu olmak.
Başarılar
Tüm başarılarımız ; Anasayfa / Sol menü / Özelliklerimiz / Başarılı Okul / linkinden görülebilir.
09.30 - 15.15
Dogalgaz
Ulaşım
1-2 Nolu Metro Bursarayla Ertuğrul durağına 400 metre kuzeyde, 2-Bursaray Metro Altınşehir ve Ertuğrul durağından 35/E besleme hattı (sarı otobüs) ile,okulumuzla aynı paftada olan Hacı Fahrettin KILINÇ cami durağında 3- Dörtçelik Çocuk Hastanesi´ne 400 metre kuzeyde 4-Heykelden 6/A otobüsü ile Altınşehir Onur Marketten´dsonraki durakta inilecek.
Yerleşim Yeri
Özlüce olarak bilinen bölgededir. Altınşehir Mahallesinde yer almaktadır. Bölgemizde Özlüce, Ertuğrul ve 100. Yıl Mahalleleri bulunmaktadır. Ertuğrulkent olarak bilinen bölgededir. Ertuğrul Mahallesinde yer almaktadır. Bölgemizde Özlüce, Altınşehir ve 100. Yıl Mahalleleri bulunmaktadır.
Nilüfer İlçe Merkezine 8 km, Bursa şehir merkezine 16 km uzaklıktadır.
Kapalı Spor Salonumuz ve Halı Sahamız Mevcuttur.